29 juni 2007

Applaus voor mijn flinke jongens!

Vandaag mochten we de rapporten van de kinderen gaan halen en ik had mijn werkuurtjes zo geregeld dat ik zelf naar school kon gaan. En het was de moeite! Taz heeft 78% op zijn eindrapport: de toetsen waren heel goed, maar zoals verwacht had hij in zijn dagelijks werk toch wel wat steken laten vallen. Dat is een werkpuntje voor volgend jaar. Verder was zijn juf héél tevreden van hem en van zijn gedrag, 't is een lieve jongen.
Draakje heeft inderdaad 81% voor zijn laatste punten, maar heeft een eindrapport van 88%! De juf zei er nog bij dat als hij wat meer zijn best zou doen, het zelfs nog veel meer zou kunnen zijn want dat hij echt wel een slimme jongen is. Blijkbaar zijn er ook niet alteveel "crisissituaties" meer geweest, ze was verder heel tevreden over Draakje.
Beertje heeft natuurlijk geen rapport, als kleuter, maar ook zijn juf was héél tevreden: ze had wel een positieve evolutie gezien in zijn "goesting" om dingen te doen en we zijn het er verder over eens dat hij ook wel erg eigenzinnig kan zijn ;o)

Ik ben een trotse mama. Flink gedaan, mijn jongens! En nu een welverdiende vakantie!

3 opmerkingen:

Kristien zei

Super! Proficiat voor je jongens!

Muis zei

Flinke kerels en een trotse moeder,meer moet dat niet zijn.Geniet van jullie vakantie.

Karin Kustermans zei

Fijn!
En nu genieten van een welverdiende vakantie!