15 februari 2008

Onherbergzaam

Ik woon in onherbergzaam gebied. Niet dat ik daar zelf ooit maar iets van heb ondervonden, ik leid het af aan het soort auto's er in onze gemeente rondrijden. Stoere Defenders, grote Range Rovers, opzichtelijke Porsche Cayennes en andere imposante 4x4's van zowat elk denkbaar merk. Zelfs een stuk of wat Hummers! En niet zomaar een paar hè, ruwgeschat denk ik zelfs 50% of meer. De swamps van Antwerpen Noord, ze moeten hier ergens in de buurt zijn. Of een soort Gran Canyon, of misschien wel uitlopers van de Pyreneeën ofzo? Ik vraag me af of er soms sexy cowboys ronddwalen in onze lokale outback, want de meeste van deze vehikels worden bestuurd door blonde deernen die rechtstreeks vanonder de kappersfohn en vanuit de zetel van de schoonheidsspecialiste en manicure in de "grote bakken" lijken te stappen. Verkeersregels tellen in de brousse trouwens ook niet, want er wordt duchtig ge-gsm't tijdens het rijden, voorrang van rechts is voor wussies en stoppen voor overstekende kinderen alleen nodig als deze dreigen een bluts of kras op de glanzende carrosserie achter te laten.
En wil er eens iemand een "Parkeren voor Dummies" uitgeven en gratis laten uitdelen aan de bestuurders van bovenstaande wagens? De autochtone bevolking zal er u dankbaar voor zijn.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Toch bedankt om te melden dat Defenders stoer zijn :-) doch eerder om het met een hoodletter te schrijven. En die handleiding parkeren is voor mij niet nodig, doch mag u een exemplaar houden voor deze dame die met haar Kip-wagen tegen mijn Defender reed: http://onelifeliveit.skynetblogs.be/post/5320088/polo-kisses-bonavonture
Verder wil ik liever niet geassocieerd worden met Porche Cayennes en hun bestuurders, evenmin als met Defender bestuurders die niet kunnen parkeren ;-) (of het énkel kopen omdat het stoer is LOL)
't Is u vergeven en voor de rest kan ik me helemaal vinden in uw schitterende post

Candy in Wonderland zei

Jamaar gij WOONT in de outback hè, ik zit hier vlakbij "de metropool van Vlaanderen" ;o)

Anoniem zei

Ja ik woon daar waar de beton stopt LOL

Anoniem zei

Mooie post!

Brompot zei

Hihi, zou dat een typisch Antwerps (provincie) fenomeen zijn ? Vermoedelijk niet, zeker, maar het is me ook al opgevallen.

Anoniem zei

Ik kan u melden dat ook alhier in deze Vlaamsch Brabantse stad dit fenomeen gekend is. Uw beschrijving is zeer correct.Hard gelachen met de geblondeerde deernen. :-)