26 februari 2008

Kaboem!

Ik denk te weten hoe het voelt als je hoofd letterlijk ontploft. Ik heb het gevoeld, vanochtend, toen ik de radio aanzette. Die radio - met héééél veel knopkes aan waar mijn jongste zoon een ongeziene interesse voor heeft - heeft altijd efkes tijd nodig om "op te warmen". Dus ik zet hem aan en ga terug naar de tafel. Net als ik daar aankom (vlak naast de mega-boxen) gebeurd het: KABOEM in mijn hoofd, de grond beeft onder mijn voeten, de ramen trillen. Jongste zoon had verbod gekregen om aan de equalizer knopjes te komen vanochtend, want die had Liefste nog maar net weer goed gezet. Maar mama had niets gezegd over de volumeknop, nietwaar? En jawel, die stond op het maximum. Met de handen op de oren geklemd rep ik mij naar de stereo-installatie, waar ik mijn ene hand wel van mijn oren moet nemen om de knop terug in een ietwat normale stand te zetten. AUW mijn oren!

Update in de pijntoestanden: alles doet nog steeds pijn en dus heeft de huisarts vanochtend bloed afgenomen. Voorlopige diagnose: een serieuze opstoot van reuma. 't Zou mooi zijn als er eindelijk een "naam" wordt gegeven aan de pijn, maar nog mooier als er ook een remedie komt, of tenminste een verlichting. Alle hoop is voorlopig gericht op zwaardere ontstekingsremmers. En op de uitslag van het labo morgenavond.

6 opmerkingen:

Lieze zei

Heel herkenbaar. Zowel M als J hebben dit me dit al eens gelapt. Gelukkig zijn onze buren veel gewoon.

Brompot zei

Onze jongste prutst soms aan m'n radiowekker en zodoende ook aan de afstelknop voor de zenders (ja het toestel is al ruim 20 jaar oud). Daardoor al een paar keer (bijna) m'n trein gemist omdat ik niet wakker werd nadat de radio wel degelijk op sprong, maar niet op een zender stond afgestemd en dus enkel wat licht geruis produceerde...

morgan zei

ik heb dat enkel bij mijn ouders en bijna-dove vader, ik schrik me altijd rot als ik daar de tv opzet voor sarah

de pijn, goh misschien niet zo focussen op een 'naam' en wel op zelfzorg ;)
ik hoop écht dat het gauw wat draaglijker wordt!!!

Anoniem zei

Oeioei reuma? Dat klinkt niet goed. Beterschap!

http://onelifeliveit.skynetblog.be/ zei

Oh nee Luna, dat klinkt niet goed ie opstoot. Weet je of het reuma is of RA ? Veel sterkte

veerle zei

Jongens en knoppekes, die hebben blijkbaar iets met elkaar. Ook Zoonlief prutst aan alle knoppekes die binnen handbereik zijn. Zo weet hij ondertussen veel beter dan ik waar alle knoppekes van de stereo, tv en dvd voor dienen.