24 maart 2010
WKKD/2010: Pit-za
Eens iets anders dan boterhammen, snel klaar en de kinderen zijn er dol op!
Nodig:
1 à 2 pakken (volkoren) pittabroodjes
1 blik gepelde tomaten, gemixt (of passata)
2 mozzarella's
beleg naar keuze (chorizo, rauwe/gekookte ham, spekjes, ananas,....)
Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de kinderen de mozzarella in stukjes snijden. Dan besmeren ze de pitta met ong. 1 eetlepel passata, beleg naar keuze en mozzarellastukjes. Besprenkel met een paar druppels olijfolie.
Bak in de oven gedurende 8 minuten. Laat de kinderen terwijl ze wachten de volgende pit-za's al klaarmaken, zodat die kunnen bakken terwijl ze de eerste aan het opsmullen zijn.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
Mmmm... pizza blijft toch een toper hè! Ik denk dat ik dat hier vrijdag ook nog eens ga maken.
het water loopt me in de mond ... goed idee en een originele naam
Ik heb het ooit al eens gemaakt met stokbrood maar de vorm van een pittabroodje is beter geschikt ... dat wordt een blijver, denk ik
Een reactie posten